0575 463507
info@gebr-arends.nl

Al onze wensen in één project

"We hadden niet gedacht dat het ontwerp en de uitvoering zo mooi zou worden ''.

Het eerste contact met hovenier Gebr Arends was op de tuinbeurs in Ulft.


Als echte tuinliefhebbers viel ons oog op de prachtig aangelegde tuin met ‘n stoere prieel.
De klik met Arnold was er snel en na bezoek werd  ’n ontwerp voor de voortuin gemaakt. We wilden graag  ’n onderhoudsvriendelijke tuin met ronde en speelse vormen en dat is helemaal gelukt.  Cortenstaal  is gebruikt als scheiding tussen grond en grind.  Inrit en tuinpad zijn van rode gemêleerde bakstenen. In de rond gemetselde bak van oude stenen staat een prachtige esdoorn met ‘n mooi gestreepte stam. De verdere beplanting is zorgvuldig uitgezocht.
Een jaar later heeft  Arnold ’n ontwerp voor de achtertuin gemaakt.  Een stoer prieel, grondwerk, bestrating en terrassen  van baksteen, waterpartij met rijsttrog, gras, plantvakken, verlichting, verhoogde gemetselde bak met zitmuur  en ‘n nieuwe houten schutting.


We hadden niet gedacht dat het ontwerp en de uitvoering zo mooi zou worden. Vanuit alle terrassen is het zicht in de tuin fantastisch. Om de gazonrand strak te houden is cortenstaal gebruikt waardoor de mooie ronde lijnen zichtbaar blijven, dus nooit meer graskanten steken.  Er is met  Arnold samen ’n beplantingsplan gemaakt, waarbij ’n deel  van onze beplanting is hergebruikt. Ook prachtig is de groenblijvende clematis armandii  (witte bloemen in het voorjaar) tegen de paal en dakrand van het prieel.


De aanleg  is door vakbekwame hardwerkende en vriendelijke hoveniers uitgevoerd en we genieten elke dag van onze tuin.
In het najaar krijgt de voor- en achtertuin ’n onderhoudsbeurt uitgevoerd door 1 hovenier. Hagen knippen, snoeien, scheuren en bemesten.  In een paar uurtjes wordt er heel wat gedaan en ziet alles er weer piekfijn uit.  Zelf help ik mee en leer er veel van. Kan het iedereen aanraden, zo kunnen wij het voorjaar zien komen!

Fam Hageman Didam

De aanleg is door vakbekwame hardwerkende en vriendelijke hoveniers uitgevoerd en we genieten elke dag van onze tuin.
Fam Hageman