0575 463507
info@gebr-arends.nl

'Jungle gevoel'

"Het liefst zouden we een tuin hebben om het zwembad waarbij je het gevoel krijgt dat je in de jungle zit".

Een voor ons bekende opdrachtgever, we hadden het voorgaande jaar immers al het complete straatwerk om de woning vervangen door keramische tegels, en 2 jaar eerder de voortuin compleet aangepakt.

Deze tuin moest een ander thema krijgen, een exotische gevoel in een Hollands plaatje.

Een uitdaging voor ons, om in een bosgebied, omringd door grove den en in een typisch Achterhoeks landschap, een gevoel van 'jungle' te creëren. De keuze van de soorten planten is hierbij van het grootste belang, zij geven immers sfeer aan deze tuin. Planten als Lagerstroemia, Wisteria, Fatsia en Crocosmia geplant in matrixen van Sesleria en Hakonechloa maken dat dit een thema op zich is binnen een tuin.

De Gebr Arends maken schitterende tuinontwerpen waarbij goed geluisterd wordt naar het wensenpakket van de klant. Het ontwerp wordt aangeleverd middels een zeer gedetailleerd en uitgewerkt plan met een uitgebreide uitleg alvorens je de beslissing neemt om het werk uit te laten voeren. Ze hebben alle disciplines onder 1 dak, ook de carport wordt door het bedrijf zelf gemaakt, tuinwerkzaamheden, bestrating, elektriciteit etc. Dit maakt de lijnen kort. Daarbij wordt het werk uitgevoerd door vakkundige, hardwerkende en vriendelijke medewerkers. Aan het eind van het werk wordt alles zeer netjes achtergelaten. We hebben al erg veel lovende reacties gehad over onze tuin en het straatwerk. Wat ons betreft zijn de Gebr. Arends een aanrader.
Fam. Somsen, Vorden.