0575 463507
info@gebr-arends.nl

Tuin bij villa in Zutphen

Eenvoud siert...

Een compleet andere tuin zou het worden, dit project in Zutphen. Jaren geleden werd de voortuin al door ons aangelegd, destijds met gemetselde poeren, looppaden in rondingen en vlakken met rood split.

Wensen en smaken kunnen veranderen, daarom moest het nieuwe ontwerp een andere uitstraling van de villa creëren. Tevens was er een duidelijke wens van de opdrachtgever om de tuin afsluitbaar te maken en toch een bepaalde openheid te behouden. Door het plaatsen van grote poeren (in een zelfde stijl als de villa) met er tussen een strak hekwerk werd de grens van de tuin duidelijk en de voortuin een eenheid met de woning. Verhoogde bloembakken van gepoedercoat metaal en een ingetogen beplanting geven de tuin een rustig en sjeik karakter. 

Fam. Gouw - Te Kiefte