0575 463507
info@gebr-arends.nl
Referenties
Korte lijnen.
De Gebr Arends maken schitterende tuinontwerpen waarbij goed geluisterd wordt naar het wensenpakket van de klant. Het ontwerp wordt aangeleverd middels een zeer gedetailleerd en uitgewerkt plan met een uitgebreide uitleg alvorens je de beslissing neemt om het werk uit te laten voeren. Ze hebben alle disciplines onder 1 dak, ook de carport wordt door het bedrijf zelf gemaakt, tuinwerkzaamheden, bestrating, elektriciteit etc. Dit maakt de lijnen kort. Daarbij wordt het werk uitgevoerd door vakkundige, hardwerkende en vriendelijke medewerkers. Aan het eind van het werk wordt alles zeer netjes achtergelaten. We hebben al erg veel lovende reacties gehad over onze tuin en het straatwerk. Wat ons betreft zijn de Gebr. Arends een aanrader.
Fam. Somsen, Vorden
Al met al TOP.
De Gebr. Arends hebben bij ons een prachtige tuin ontworpen en aangelegd. Het is werkelijk een kleurrijk tuin geworden. Alles is goed op elkaar afgestemd. De medewerkers waren erg vriendelijk. Hardwerkend en meedenkend over van wat we wilden We zijn zeer tevreden. Al met al TOP.
Fam. Zweden, Beek
Klant van het eerste uur.
Vanaf januari 1990 ben ik al vaste klant van de Gebroeders Arends. In al die jaren een zeer tevreden klant. Zij hebben onze tuin ontworpen en aangelegd en in al die jaren hier een daar nog wat aanpassingen gedaan, zoals onze groentetuin bij de tuin aan te trekken en een waterval aangelegd. Zij hebben mooie ideeën, die ervoor zorgen dat ook latere aanpassingen vloeiend overgaan in het geheel. Ook heb ik een beregeningsinstallatie aan laten leggen, waar ik tot op de dag van vandaag veel plezier van heb. Arends staat altijd voor je klaar, geeft goed advies en uitleg en denkt met je mee. Tweemaal per jaar krijgt de tuin een onderhoudsbeurt, dit wordt altijd perfect gedaan en de medewerkers werken altijd netjes. Ook als je hen iets vraagt, niets is teveel. Alleen maar lof hierover! In al die jaren dat Gebr. Arends mijn tuin verzorgd, kan ik niets anders zeggen dat het een fijn en betrouwbaar bedrijf is, dat flexibel is, meedenkt met de klant en uitstekende service geeft. Mede hierdoor geniet ik elke dag van mijn tuin en kan ik Gebr. Arends dan ook aan iedereen aanbevelen! Met vriendelijke groet, Lien Welmers
L. Welmers, Zutphen
Wij waren blij verrast met het ontwerp!
Een aantal jaren geleden vonden wij dat er iets aan onze siertuin gedaan moest worden. Na een avond praten met Arnold kenden wij de mogelijkheden van Arends en hadden wij onze wensen aangegeven. Arnold kon een ontwerp maken. Wij waren blij verrast toen hij het ontwerp kwam toelichten. Al onze wensen waren in het plan opgenomen: van inheemse heesters en planten, planten geschikt voor onze bijen, ronde vormen passend bij ons huis en de omgeving tot … Het ontwerp is op enkele details na uitgevoerd. Nu, 3 jaar later, weten we dat ook onze grootste wens is ingewilligd: de tuin groeit al snel “dicht” in het voorjaar, dat wil zeggen het is een tuin met weinig onderhoud.
Fam. Teunissen, Baak
"We hadden niet gedacht dat het ontwerp en de uitvoering zo mooi zou worden ''.
Als echte tuinliefhebbers viel ons oog op de prachtig aangelegde tuin met ‘n stoere prieel. De klik met Arnold was er snel en na bezoek werd ’n ontwerp voor de voortuin gemaakt. We wilden graag ’n onderhoudsvriendelijke tuin met ronde en speelse vormen en dat is helemaal gelukt. Cortenstaal is gebruikt als scheiding tussen grond en grind. Inrit en tuinpad zijn van rode gemêleerde bakstenen. In de rond gemetselde bak van oude stenen staat een prachtige esdoorn met ‘n mooi gestreepte stam. De verdere beplanting is zorgvuldig uitgezocht. Een jaar later heeft Arnold ’n ontwerp voor de achtertuin gemaakt. Een stoer prieel, grondwerk, bestrating en terrassen van baksteen, waterpartij met rijsttrog, gras, plantvakken, verlichting, verhoogde gemetselde bak met zitmuur en ‘n nieuwe houten schutting. We hadden niet gedacht dat het ontwerp en de uitvoering zo mooi zou worden.
Fam. Hageman