0575 463507
info@gebr-arends.nl

Tuinarchitectuur

Achter elke streep zit een gedachte.Zo komt elke hoek in uw tuin optimaal tot zijn recht.

Een plek waar u zich thuis voelt. Tot rust komt. En geniet van de schoonheid van elk seizoen. Dát is de tuin waarvan u droomt. Hoveniersbedrijf Gebr. Arends creëert een tuin die bij u, uw woning en de omgeving past. Zo raakt u er nooit op uitgekeken. Tijdloos groen, noemen we dat.


Specialist in tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Gebr. Arends is gespecialiseerd in tuinontwerp. We verkennen de omgeving, bekijken uw tuin en verdiepen ons in uw wensen. Op basis daarvan tekenen we onze plannen uit. Achter elke streep zit een gedachte, zodat iedere hoek optimaal tot zijn recht komt. Benieuwd? Met 3d-tekeningen geven we u een nog beter beeld en waant u zich alvast in uw toekomstige tuin. 


Modeltuinen

Goede materialen vormen de basis van een mooie tuin. Van bestrating tot beplanting, het is de kunst om de juiste keuzes te maken. Zo letten we op onder meer kleur, onderhoudsniveau en budget. Ook zorgen we ervoor dat bloeitijden elkaar afwisselen, waardoor uw tuin zich ieder seizoen van zijn beste kant laat zien. In onze modeltuinen kunt u de mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Zo wordt kiezen ineens een stuk gemakkelijker! 


Tijd voor een tuinarchitect?

Elk jaar nieuw groen kopen of jarenlang genieten van een prachtige border vol bloemen? Grote kans dat u voor dat laatste kiest. En precies daarom is het verstandig om een professioneel tuinontwerp te laten maken. Met onze hulp investeert u in een tuin die tientallen jaren meegaat. Daarbij verrassen wij u uiteraard graag met ideeën waaraan u zelf nog niet had gedacht. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen!